Az új haj mellé új keblek dukálnak

Képekkel: Rihanna szilikonmellekkel hódít?

Nem kell éles szemű szakértőnek lenni ahhoz, hogy felmerüljön az emberben a gyanú: Rihanna nemcsak nyaktól felfelé változtatott a külsején. Legfeljebb a pontos méretet illetően lehetnek kétségek.

Nézze meg a gyönyörű énekesnőt Ön is! képgaléria

2010.07.12 16:13ma.hu
Előtte...

Alapos átalakuláson ment át a 22 éves énekesnő, a rajongók nem győzik elemezni a különbségeket a "régi" Rihannához képest.

A legszembetűnőbb természetesen a hosszú fekete haj helyett pompázó rövid vörös frizura, amivel az énekesnő a legutóbbi koncertjén megjelent a színpadon.

Egy pár nappal korábbi fotón - ahol a haj színe még nem, csak a hossza változott - viszont két másik jelentős újdonságot is megfigyelhetnek a szemfüles rajongók. Rihanna a régi képen egyértelmű afroamerikai külsővel hódít, de nézzék csak az új képen a szemét: mintha ázsiai felmenői is lennének!

És nem ez az egyetlen plasztikai beavatkozás, vagy ami legalábbis annak vélhető.

...utána!

A nők jól tudják, hogy egy ügyesen választott melltartó csodákra képes, de itt se melltartó nincs, se csoda: határozottan megváltozott az énekes sztár kebleinek mérete és formája.

Az In Touch Weekly című bulvárlapnak nyilatkozó plasztikai sebész szerint pontosan egy kosármérettel növelték Rihanna kebeltérfogatát, a körvonalak pedig valóban több mint gyanúsak.

Hivatalosan sem az énekesnő, sem a menedzsmentje nem erősítette meg, igaz, nem is cáfolta a bulvársajtót élénken foglalkoztató kérdést, de mi is kíváncsiak vagyunk olvasóink véleményére. Önök szerint szilikon vagy eredeti?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.