Nem sokat takart magából a sztár!

Képek - Egyre durvább: Rihanna nemcsak a turnét nyitotta meg...

Megdöbbentő szerelésben állt színpadra a népszerű barbados-i énekesnő Kanadában - Rihanna meghökkentően "nyílt" volt Vancouver-i fellépésén...

Rihanna popóvillantós dominaszerkóban lépett fel! képgaléria

2010.07.07 10:45ma.hu

Mostanság egyre merészebb öltözetben kábítja a közönséget a csinos, húszéves barbados-i sztár.

Rihanna nem jön zavarba még a dominaszereléstől sem, amit most, a Last Girl On Earth elnevezésű turné vancouver-i állomásán be is bizonyított.

Fekete lakkcuccban és csizmában állt színpadra. A dressz olyan testhez simuló volt rajta, hogy minden domborulatát jól ki lehetett venni, alul pedig alig takarta intim testrészeit...

A szerkóhoz persze - micsoda véletlen - új frizura is dukált, Rihanna élénkvörös fürtökkel kápráztatta el a nagyérdeműt. Megfigyelhető egyébként, hogy hátul egyre rövidül a haja.

Legutóbb a Rock In Rio elnevezésű fesztiválon, Madridban öltött igencsak erotikus külsőt az énekesnő.

A melltartó ötletét minthacsak Madonna adta volna, dögös fekete ruha és neccharisnya fokozta a hatást.

Egy biztos, Rihanna kétszer nem lép fel egyformán, de a frizurája talán egy-két alkalomig még hasonló lesz...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.