Mi ez a pizsama-ruha?

Képek: Ez nem nyert - Rihanna úgy festett, mint egy Star Trek-szereplő

Rihannának is sikerült meglepnie egy jeles társasági eseményen a résztvevőket! Úgy festett, mintha ruháját a Star Trek egyik szereplőjéről húzta volna le...

Rihanna úgy festett, mint egy Star Trek-szereplő! képgaléria

2010.03.09 17:30mellesleg

Rihanna visszatért új rucijával, ami igazán úgy néz ki, mintha az 1979-es Star Trek mozifilm egyik szereplőjéről húzta volna le - ott láthattunk hasonló pizsamába bújtatott emberkéket.

Lady Gaga után persze értjük mi, hogy valami figyelemfelkeltővel kell előrukkolni, hogy az egybegyűltek nehogy összetévesszék a sztárokat az escort-szolgálatok dolgozóival.

De azért a ruhakölteményekkel kezdenek egyesek túlzásba esni....

Egy esetben tartjuk ezt megbocsájthatónak: ha Rihannáéhoz hasonlóan, az összes többi énekesnő, színésznő avagy egyébnő domborulataiba legalább ilyen mértékű betekintést nyerhetünk...

Bizarr videó: Rihanna robotokkal smárolt!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.