Provokatív és kihívó a sztár új klipje

Dögös fotók: Láncokkal és meztelenül fogott padlót Rihanna!

Félmeztelenül és láncokkal díszítve vonaglik a padlón új klipje kiszivárgott jeleneteiben a csinos barbados-i énekesnő - Rihanna mindig tud új meglepetést okozni: ha forgat, megadja a módját.

Láncokkal és meztelenül a padlón Rihanna! képgaléria

2010.05.26 19:30ma.hu

Új videóklipjében is extrém módon forrósítja fel a hangulatot a barbados-i szépség.

Rihanna
szinte teljesen pucéran mutatkozik a kamerák előtt, de rafinált láncokkal és kiegészítőkkel fedi el testén az intim részeket.

Befestett arcából kevés látszik, idomaiból azonban annál több. A kihívó beállítások igazán vadítóvá teszik a klipet, amely egyébként a Rockstar 101 című dalból készül.

A színpadon is nagyon energikus Rihanna egyébként a közelmúltban kisebb balesetet szenvedett.

Koncertjén az egyik technikus véletlenül kiborította az ásványvizes palackját, így a színpadon egy jókora víztócsa keletkezett, az énekesnő pedig nem vette észre és hatalmasat esett...

Szerencsére csak a bordája repedt el, és nem sérült meg súlyosan, mindenesetre kórházba vitték kivizsgálni a pórul járt sztárt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.