Alaposan bemutatkozott az új pasi

Képek - Szemtelenül markolászták Rihanna popóját!

Rihanna a mexikói tengerparton pihente ki az ünnepeket. Fel is hívta mindjárt magára a figyelmet. Magas, szemtelenül jóképű pasival volt, aki még szemtelenebbül markolászta a barbados-i sztár hátsóját!

Izgi fotók: Rihanna fenekét markolászta a pasija! képgaléria

2010.01.11 11:25mellesleg

A magas és jó vágású úriember nem más, mint az L.A. Dodgers csapat baseball-sztárja, Matt Kemp!

Rihanna és új párja hetek óta próbálják elkerülni a nyilvánosságot, ám a mexikói romantikus nyaraláson nem tudták tovább türtőztetni magukat. Ölelések, csókok: a szerelmesek le sem tudták venni egymásról a kezüket.

Matt és Rihanna - nagy a szerelem...

Kemp, legyőzhetetlen erejére utaló becenevén "a Bölény", 2003-ban csatlakozott a Dodgershez.

Elkísérte Rihannát szilveszteri, Abu Dhabi-beli fellépésére. Ezután együtt utaztak a luxusnyaralásra. Szemmel láthatóan teljes az összhang.

Rihannát nem sújtja tovább az az átok, ami rengeteg hírességet gyötör: Siker a szakmában, szerencsétlenség a szerelemben.

Előző barátja, Chris Brown köztudottan fizikailag bántalmazta az énekesnőt. Mi mindenesetre szorítunk a szexi sztárpárnak!

Borzalmas bikinben vonult Rihanna!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.