Jay-Z szemébe se tudott nézni

Pikáns fotók - Lesápadt Rihanna: "Orális szexért kapott szerződést!"

Nem érzi a legjobban magát a csinos énekesnő - Rihanna idegeit egy, szülővárosában terjedő pletyka borzolja, miszerint Jay-Z, a producere orális szexért adott neki lemezszerződést.

Rihanna bugyiját is megmutatta az ABC stúdiója előtti fellépésen! képgaléria

2009.11.26 10:25ma.hu

Nemcsak szülőhelyén, de egész Barbados-on is azt pletykálják: természetes, hogy Rihanna kielégítette Beyoncé férjét, Jay-Z-t orálisan, ezért kapta meg a lemezszerződését.

A fiatal énekesnőt elképesztette és teljesen kiborította a híresztelés. Undorírónak találta az egészet, és kellemetlenül érezte magát.

Rihanna és Jay-Z együtt

Arról nem beszélve, hogy nem tudott Jay-Z szeme elé kerülni, akivel egyébként igen jó viszonyban van.

Végül maga a producer hívta fel Rihannát, és mondta el neki, nem szabad kiborulnia minden ilyen pletykán.

Tegyen úgy, mintha meg sem hallaná őket. A sikeres sztár azóta igyekszik betartani a szabályt, amely nélkül egy híresség sem boldogulna könnyen.

Az extrém frizuráival hódító Rihanna egyébként legutóbb sem fogta vissza magát, amikor New York-ban, a Good Morning America műsor keretében az ABC csatorna stúdiója előtt adott rövid koncertet.

Lazán kivillantotta fekete bugyiját is a közönségnek, szexis hófehér szerelése alól.

Szexet kért karácsonyra Rihanna!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.