Az énekesnőt elöl jól kivágták

Merész fotók: Rihanna mellei közé bárki beláthatott!

Újabb meghökkentő szerelésben tűnt fel a barbados-i tehetség New York-ban - Rihanna zebracsíkos ruháját mindenki megbámulta, de a leleményesebbek többet is láthattak.

Szexi és kihívó - Bárki beláthatott Rihanna mellei közé! képgaléria

2009.12.08 15:30ma.hu

Nagyon jól csinálja a szexis énekesnő - Rihanna mindig csak annyit mutat magából, ami titokzatossá és izgalmassá teszi.

Extrém ruhákat hord, amelyekben mindig van egy kis merészség: hol itt, hol ott van kivágva, felsliccelve, és az áttetsző anyagok is éppen a szükséges helyen mutatnak meg egy picit többet a sztárból...

Micsoda ruha!

Nemrég egy keresztben fekete csíkos, átlátszó ruhával csigázta fel a jelenlevők érdeklődését egy partin Rihanna, most hasonló mintás öltözetben tűnt fel New York utcáin, ez a ruha azonban elöl volt a kelleténél jobban nyitva.

Remek belátás nyílt mindenesetre a 22 éves sztár idomaira, melyeket általában melltartó nélkül helyez előtérbe.

A merész kivágásra persze néhány fotós azonnal ráközelített. Így most nekünk is részünk lehet az izgalmas látványban...

Rihanna egyébként teljesen még sosem vetkőzött le a nagyérdemű előtt, melyet részben azzal magyarázott, hogy nem tudna a családja szemébe nézni ezek után.

Néhány igencsak pikáns kép azonban megjelent róla a világhálón, melyet állítólag egy hotelszobában készített róla az exbarátja, Chris Brown - teljesen pucéran.

Szexet akar karácsonyra a szexi énekesnő!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.