A barbadosi szépségnek a méret a lényeg!

Fotók - Rihanna csak nagy szerszámmal tudja elképzelni!

Nem mindennapi dolgokat vallott be az egyik kedvelt tinédzsermagazinnak a fiatalok kedvence - Rihanna szexuális igényeit sem rejtette véka alá!

Szexi és mosolygós: Rihanna új lemezét mutatta be New York-ban képgaléria

2009.11.25 11:25ma.hu

Az extrém, külsejét már-már hetente változtató énekesnő szemmel láthatóan nehezen bírja a monotonitást - Úgy tűnik, ez igaz a szexuális életére is.

Rihanna nemrég dobta piacra új lemezét, ennek kapcsán készült vele interjú a Bravo-ban, amely az egyik legkedveltebb, fiataloknak szóló magazin.

Rihanna új lemezének örül - Fotó: justjared

A jelenleg szingli barbados-i szépség azonban a potenciális udvarlók paramétereit sem titkolta, ha már egyszer bő lére eresztette a mondandóját...

Rihanna szerint annak a fiúnak, aki őt meg akarja hódítani, fel kell kötnie a gatyaszárat az ágyban, másrészt, az sem árt, ha a férfiassága is méretesebb...

A 22 éves R'n'b sztár nem tagadta: az is nagyon fontos, hogy tudjon jókat beszélgetni és nevetni a párjával. De önmagában kevés...

Nos, nem tudni, ki lesz a következő szerencsés, aki bekerülhet Rihanna ágyába, az mindenesetre biztos, hogy az énekesnő mostanában nem akar komoly kapcsolatot.

Mint tudjuk, a nagy szerelem Chris Brown-nal csúnya véget ért - a fiú úgy megverte az énekesnőt, hogy az nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett.

Mégis, azóta Rihannát csak Chris-szel hozták újra és újra hírbe.

Rihanna szexet akar karácsonyra....

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.