Meghökkentő szerelés a színpadon...

Forró képek: Rihanna egyik feléről hiányzott a ruha!

A dögös barbados-i énekesnő mindig tud újat mutatni - Ezt most, a Miami-ban megrendezett Super Bowl bajnokságot megelőző show alkalmával is bizonyította, amikor őrjítő ruhában állt színpadra!

Rihanna eszméletlenül szexi ruhában a színpadon! képgaléria

2010.02.09 10:30ma.hu

Nagy esemény Amerikában a profi amerikaifutball-bajnokság döntője, a Super Bowl.

A Miami-ban sorra kerülő, a gálát közvetlenül megelőző Pepsi Super Bowl Fan Jam show vendége volt idén Rihanna, aki nemcsak vérpezsdítő show-val, de ugyanilyen ruhával elkápráztatta el a jelenlevőket!

A barbados-i szépségtől nem áll messze a meghökkentő megjelenés, frizuráját is állandóan változtatja: most éppen alul felnyírt és borzas szőke.

A jelek szerint az öltözékek terén sem ismer lehetetlent: ezúttal egy félruhában mutatkozott, amelynek egyik oldalon a karja, a másikon a lába hiányzott, és az összhatás meglehetősen bizarr volt...

Nem csoda, hogy a közönség szinte őrjöngött a fellépése alatt, és nemcsak a népszerű slágerek miatt.

Egy biztos, ebben a furcsa szerelésben sokat megmutatott magából az énekesnő, és híresen formás fenekét is izgatóan riszálhatta.

Magához nyúlt a koncertjén Rihanna!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.