Beteg olimpikon-reménységnek segítene

Képek - Csontvelődonorra vár Rihanna!

Egy beteg embertársán igyekszik segíteni a barbados-i énekesnő - Rihanna a leukémiás nigériai sportoló történetére szeretné felhívni a figyelmet, aki maga írt neki egy megható levelet.

Rihanna merész topless fotói a GQ magazinban! képgaléria

2010.01.12 19:30ma.hu

Egy huszonhat éves sportoló küldött a közelmúltban szívhez szóló levelet az énekesnőnek.

A nigériai Seun Adebiyi a 2014-es olimpiára készült, amikor az orvosok megállapították, hogy leukémiás. Rihanna megígérte neki, hogy felhívja a figyelmet helyzetére, és segít neki csontvelődonort találni.

Seun Adebiyi - Fotó: ctlawtribune.com

Azt kéri mindenkitől, regisztráljon a világ legnagyobb csontvelő donor központjánál.

A nyilvánossághoz intézett üzenetében az énekesnő kihangsúlyozta, hogy Seun lenne az első nigériai sportoló, aki részt vesz a téli olimpián. A betegség nem veheti el az álmát.

A Grace klinika című sorozatból ismert Justin Chambers máris csatlakozott Rihannához.

Seun Adebiyi-t nagyon meghatotta a két sztár gesztusa. Mint mondta, ők több helyen adhatnak hangot a leukémiások segítésének, és őt is fellelkesítették.

Rihanna egyébként tavaly és tavalyelőtt is harcolt azért, hogy csontvelő donort találjon két leukémiásnak: megmentette egy hatéves kislány és egy 43 éves asszony életét.

Féktelenné vált a bulizásban Rihanna?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.