Izgibb volt a gyémánt nyakláncnál?

Videóval! Törpe pornósztár szórakoztatta Rihannát a szülinapján!

A csinos barbados-i énekesnő barátai megadták a módját a sztár huszonkettedik születésnapja megünneplésének - Rihanna számára nem egy gyémánt nyakék volt a legmeglepőbb ajándék...

2010.02.23 14:30ma.hu

Bármily hihetetlen, a gyönyörű és tehetséges Rihanna, aki sikert sikerre halmoz, még csak 22 éves.

Nemrég ünnepelte születésnapját, nem is akárhogyan. A baráti társaság Phoenix-ben gyűlt össze, természetesen Rihanna új kedvese, a baseball-játékos Matt Kemp is jelen volt.

Egy gyönyörű gyémánt nyakékkel lepte meg a szerelmét, de nem ez volt az egyetlen ajándék.

Sokkal jobban meglepődött az énekesnő, amikor megjelent a helyiségben egy mindössze 90 cm magasra nőtt pornósztár!

A törpe színésznő egyébként Bridget The Midge névre hallgat, és mindent bevetett, hogy elszórakoztassa Rihannát....

A jelek szerint a tavaly komoly megrázkódtatásokon átesett Rihannának mindenben kedvére szeretne tenni új kedvese, Matt - akiről egyébként először éppen az énekesnő fenekét markolászva készült lesifotó...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.