Majdnem botrányba fulladt a koncert

Botrányos képek: Rihanna vibrátornak nézte a mikrofont!

Egyesek szenzációsnak, mások megbotránkoztatónak nevezték Rihanna hétvégi koncertjét, amely "Az utolsó lány a Földön" címet viselő turné záróeleme volt.

Botrányos koncertképek: Rihanna ezúttal túllőtt a célon! képgaléria

2010.08.17 16:29ma.hu

Hol van már a visszafogott, szolid lány, akit a Don’t stop the Music című számban megismertünk, vagy aki később az Umbrella című számával repült a slágerlisták élére?

A fekete, konszolidált hajat vagány tűzvörös frizura váltotta fel, a kedves, kislányos viselkedést pedig először egy merészebb és bevállalósabb stílusra cserélte, mostanság pedig kifejezetten a botrányt súrolja – vagy tán már át is lépte.

A napokban zárult „Az utolsó lány a Földön” című koncertsorozata, amelynek utolsó állomása a New York-i Madison Square Garden volt. Érthető, ha mindenki izgatottan várta Rihanna fellépését, ám sokak szerint hiába volt a koncert lendületes, pörgős és merész, a határokat ezúttal átlépte az énekesnő.

Produkciója ugyanis – amelyen többször váltott ruhát, mindannyiszor valamilyen kihívó darabba öltözve – kifejezetten provokatívnak mondható. A koncerten a mikrofont fallikus szimbólumként használta, és mint a képeken is látható, többször kéjesen vonaglott a saját kezétől vezérelve.

Bár a nemzetközi sajtó lelkesen fogadta magát a koncertet, néhány elem láthatóan kiverte a biztosítékot, egyes hírforrások szerint ráadásul szó sem volt elsöprő sikerről, inkább döbbent csend jellemezte a fellépést, amelynek a végén így még a taps is elmaradt.

Úgy látszik, Rihanna nem bízik önmagában és azt gondolja, csak akkor érvényesülhet a pop világában, ha botrányokkal biztosítja a helyét a címlapokon. Hiba lenne.

Rihanna bepucsított

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.