Pattinson és Rihanna is mellényúlt

Képek: Meghökkentő ízlészavarban szenvednek a világsztárok!

Bár megtehetik, hogy a legdrágább holmikban járjanak, a hírességek is tudnak csúnyán mellélőni - van, akit talán épp a bőség zavara "térít el"?

Borzasztó ízlészavar - jól felöltöztek a sztárok! képgaléria

2010.07.13 10:45ma.hu

Nos, a tinikedvenc Robert Pattinson-on is jobban mutat a vámpírszerkó, mint ez a répafarmer a lezser kabáttal, és főleg a sapkával.

Ha nem tudnánk, hogy ő az, Matthew McConaughey-t távolról sem néznék a jóképű sármőrnek ebben a szalmakalapban, rövidgatyában és szabadidőfelsőben...

Lara Stone modell - talán meztelenül jobb, mint ebben a ruhában...- Fotó: Getty

Az eltérő minták mostanában divatosak, de nem ennyire, kedves Kelis.

Az énekesnő jól beválasztott bohócmintás nadrágjával és kék felsőjével, Jared Leto-t pedig csak derékig érdemes megnézni. Onnan lefelé lehangoló a látvány.

A színpadi szereléseket illetően lehetünk megbocsátóbbak, de az utcán mégsem valami előnyös úgy megjelenni, mint például Kelly Osbourne.

Teljesen össze nem illő öltözékébe minden stílusból "csempészett" egy kicsit...vesztére.

Tudjuk, hogy Amy Winehouse rendkívül büszke megcsináltatott kebleire, ő azonban úgy gondolja, azokat mindenképp hangsúlyozni kell. Akár kívülre is felveszi a melltartót.

Nos, az összhatás siralmas. És a sor itt még nem ért véget...

Sztárok luxuscipői a Twitteren!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.