Képekkel: Döntőben a 10 legszebb playmate

Szexik és kacérok: ki lesz az idei nyuszilány?

A Playboy magazin főszerkesztője, Radnai Péter exkluzív sajtótájékoztató keretében mutatta be a Playmate Of The Year 2010 versenyének döntőbe jutott 10 playmate-jét.

Nézze csak: nedvesek és izgatóak az új playmate-ek! képgaléria

2010.08.27 15:29Playboy

A főszerkesztő pár szóban értékelte az elmúlt egy évet, hiszen Liptai Claudia tavalyi óriási sikere óta is keményen dolgozik a Playboy szerkesztősége, hogy hónapról hónapra elkápráztassa olvasóit.

Pár szót a legutóbbi győztes, és a szeptemberi címlaplány, Metzker Viki is szólt az egybegyűltekhez, aki elmondta, hogy mennyire szereti a nyuszis magazint, milyen sokat köszönhet a Playboynak, és mennyire szerette az újabb közös munkát a szerkesztőséggel.

Fotó: Playboy

A nap másik nagy durranása a 10 döntős playmate bemutatása volt. A lányok egyenként léptek a színpadra, Radnai Péter pár szóban bemutatta őket a sajtó képviselőinek, akik egy-egy kis klipet is megnézhettek a lányokról.

A tíz döntős playmate pedig: Aubert Evelin, Daniludisz Nikolett, Geszti Helga, Horváth Zsófia, Kari Kata, Kovács Kitti Szkolasztika, Lévai Adrienn, Mónus Emese, Svedova Viktória, Turner Eszter.

A lányok bemutatása után Radnai Péter bejelentette, hogy a győztest szeptember 23-án a Symbol Budapestben egy óriási buli keretében hirdetik ki, ahol - a hivatalos esemény után - a nagyközönség is együtt bulizhat a lányokkal.

Stílust teremtett a playmate

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.