Cristina Del Basso megmutatta a pucér valóságot

Őrületes képek - Ezekkel a dögös dudákkal is szembenézett Tiger Woods?

Hetekkel ezelőtt tele volt a sajtó a sikeres golfjátékos megcsalási ügyével - Ahogy az lenni szokott, az egyik affért bevalló hölgy követte a másikat. Állítólag ez a dúskeblű szépség is köztük volt...

Képekben a telt idomú Cristina Del Basso! képgaléria

2010.10.05 06:29ma.hu

Tiger Woods sorozatos félrelépési botránya az év elején robbant ki. Akkorát "szólt", hogy még pornóparódiát is ki akartak adni róla.

A golfjátékos házassága azóta hivatalosan is véget ért - augusztusban elvált gyermeke anyjától, Elin Nordegrentől. Volt szeretői nevének azonban, úgy tűnik, se vége, se hossza.

További erotikus képek - A gyönyörű Cristina Del Basso

Nemrég egy Devon James nevű hölgy kürtölte tele a sajtót azal, hogy Tiger-rel látható szex közben egy videón, a kazettát pedig el akarja adni boros áron a Vivid Entertainment cégnek, ha nem tudnak megegyezni, akkor pedig magánúton adja ki a felvételt.

Woods megingását elősegítette állítólag a gyönyörű Cristina Del Basso is, az olasz szépség, aki az itáliai Big Brother-ben tűnt fel.

Akár volt köztük valami valóban, akár nem, a csodás testű hölgy - aki most egy naptár kedvéért dobta le ruháit - idomai igézőek, és egyáltalán nem lenne csoda, ha Tiger is kellőképpen elszédült volna a láttukra...

Hatalmas dudák, kislányos pofi

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.