Félrelépés volt a válóok

Tiger Woods újra szabad préda

Bár hosszú hónapok óta nyílt titok volt a válás, de eddig titokban tartották a bírósági tárgyalás időpontját. Tiger csak szűkszavúan nyilatkozott a válásról és a gyermekeik elhelyezésének körülményeiről.

2010.08.24 15:29MTI / golfdigest.hu

A floridai Panama City-ben lévő Bay megyei bíróságon mondták ki a válást, ami nem okozott nagy meglepetést, hiszen a lapok hosszú hónapok óta kész tényként közölték az ügyet.

Tiger Woods honlapján olvasható közleményben közösen tettek nyilatkozatot a válásról: „Szomorúak vagyunk, hogy véget ért a házasságunk, mindketten a legjobbakat kívánjuk a másiknak a jövőre nézve."

Itt még együtt a család

Amint bizonyossá vált, hogy a házasságunk véget ér, megbeszéléseink legfontosabb témáját az ő jövőjük biztosítása alkotta. Az elkövetkező hetek és hónapok nem lesznek könnyűek számukra, hisz meg kell szokniuk a család új helyzetét, ezért a magánéletünk lesz a legfontosabb ügyünk.

A válás anyagi vonzatairól nem szóltak a hírek, de azt biztosan lehet tudni, hogy Elin kőkeményen védi a saját és a gyerekek érdekeit. (Más hírek szerint a golfcsillag és felesége "megosztja a gondoskodást két közös gyermekük, a 3 éves Sam lányuk és 19 hónapos Charlie fiuk fölött" - a szerk.)

Bár a házassági szerződést a félrelépés után újra tárgyalták, az már biztosnak látszik, hogy az Orlandói ingatlan Elin és a gyerekek kapják. Arról Tiger nem irt, hogy mekkora összeget kell fizetni Elinnek, de ismerve Elin álláspontját, amit csak lehet, kifog csikarni Tigerből.

Tiger Woods és Elin Nordegren 2004. októberében házasodott össze Barbados szigetén. A szexbotrány dollármilliós veszteségeket okozott a golfozónak szponzori pénzekben, és öthavi kényszerű távollétet a versenyzéstől; ebből két hónapot terápián töltött egy mississippi klinikán, megpróbálva megmenteni a házasságát.

Tiger Woods kés alatt

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.