Dúsgazdag lehet a golfos neje!

Dögös fotók a megcsalt feleségről - Tiger Woods-nak kilenc nője volt a frigy alatt!

Újabb és újabb hölgy bukkan fel, aki állítja, hogy viszonya volt a neves golfjátékossal - méghozzá Tiger Woods házassága idején. Most került elő a kilencedik. A megcsalt feleség busás kártérítésre számíthat...

Elin Nordegren - Szexi képekben Tiger Woods bombázó neje! képgaléria

2009.12.09 15:30ma.hu

Dúsgazdag asszony lehet hamarosan a csinos szőke Elin Nordegren, aki még most is csak 31 éves - Tiger Woods felesége ugyanis dollárszázmilliókat kaphat a válás után.

Különösen, hogy újabb és újabb megdöbbentő dolgok derülnek ki a golfsztár hűtlenségéről.

A US Magazine értesülései szerint most már kilenc hölgy állítja, hogy kapcsolata volt Woods-szal. Az amerikai sajtó össze is szedegette a volt barátnőket.

Tiger Woods a kisfiával

Köztük volt egy csinos klubmenedzser, aki azonban mindig tagadta, hogy bármi köze lett volna Tiger Woods-hoz, elmondása szerint csak egyszer futott össze vele, akkor is rövid időre.

Később azonban egy huszonéves pincérnőnél jobban rezgett a léc - botrány tört ki, miután a hölgy egy magazinnak elmondta, hogy a golfozó házassága tönkremenésével hitegette őt és örök szerelmet ígért neki.

De egy harmincas partikirálynő is képbe került, akivel nem kevesebb, mint fél évig járogatott össze Tiger Woods - a sportoló a versenyei alkalmával szervezte meg a randikat a hölggyel.

Egy pornócica is a barátnők közé tartozik, de vele állítólag a házasságkötése előtt volt viszonya. Kiderült, hogy egy angol rádiós is kapcsolatba keveredett Tiger-rel.

A legújabb előbukkant ex-szerető kilétét azonban egyelőre homály fedi. Csupán a jogi képviselője jelezte, hogy ügyfelének is viszonya volt a sztár golfossal, méghozzá két évig, ezért aztán igen jól ismeri Woods-nak még a különleges képességeit is.

Három ismertebb nevű hölgy is szerepel a listán - ami akár még bővülhet is...-, így aztán egyre valószínűbb, hogy Tiger Woods nem fogja olcsón megúszni a válópert...

Elnézést kért a golfsztár - tudja meg a részleteket!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.