Az állítólagos szerető tálalt ki...

Képek - Fergeteges szex: Tiger Woods szerrel csinálta!

A receptre kapható zolpidem hatóanyagú gyógyszer egyre nagyobb népszerűségnek örvend a különféle blogokon és webes fórumokon, mióta Tiger Woods állítólagos szeretője elmesélte egyik barátjának, milyen fergeteges szexuális kalandot éltek át a szer segítségével...

Szexi képekben Tiger Woods bombázó neje! képgaléria

2009.12.18 13:30medipress.hu

A zolpidem tartalmú szert altatóként használják általában. Mostanában azonban a szexuális élet javítására is bevetik, mivel vágynövelő hatással is rendelkezik.

Régi idill: Tiger Woods és neje, Elin

"Voltak olyan éjszakáink, melyeket egyszerűen csak zolpidem-szexnek hívtam.” – idézte a New York Daily News a psychocentral.com-nak nyilatkozó szeretőt.

"Ez volt életem legjobb szexuális élménye. Órákon át gyűrtük a lepedőt. Elképesztően csodás az együttlét, majd arra ébredek, hogy arra sem emlékszik, miként jutottunk el az ágyig. Személy szerint oda vagyok ezért!”

A szakemberek azonban nem hisznek a zolpidem potencianövelő hatásában. A Pittsburghi Egyetem Kábítószerhasználati és Oktatási Kutatóközpontjának igazgatója, Ralph Tarter elmondta:

„Sosem hallottam, hogy ezt a szert hasonló céllal lehetne alkalmazni. Inkább csökkenti a nemi vágyat, semmint, hogy fokozza. Ha romantikus együttlétre vágyunk, nem érdemes altatót beszedni előtte.”

Durva bukás - rengeteget veszített népszerűségéből Tiger!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.