Már a gyerekek elhelyezéséről tárgyalnak

Tiger Woods válik

Sajtóhírek szerint a 34 éves Tiger Woods és elhidegült felesége, a 30 éves Elin Nordegren azzal foglalkoznak, hogy megoldják a gyermek-elhelyezési problémát.

2010.05.17 19:43ma.hu

Továbbá, hogy biztosítsák a megfelelő titkosságot a vagyontárgyak megosztásával kapcsolatban, és ha ezek a kérdések le lesznek rendezve, „csöndesen és gyorsan” beadják a válási papírokat, hogy véget vessenek öt és féléves házasságuknak.

Woods felfogadta Thomas Sasser ügyvédet, aki a gyermek-elhelyezési ügyek szakértője. A golfozó azt kéri, hogy gyermekeik, a kétéves Sam és a 15 hónapos Charlie, nála maradjanak, és ha ezt nem kapja meg, biztosítékot kíván arra nézve, hogy látogatási joga legyen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.