Karibi hajútra megy a pár

Fotók! Van az a pénz? Megbocsát hűtlen férjének Tiger Woods neje!

Tiger és Elin közös Karib tengeri hajóutat terveznek. A golf csillag ugyan még terápiára jár, de már a jövőre is gondol. Felesége visszaköltözött Floridába, de források szerint fontolgatja, hogy visszaköltözik közös házukba. Woods meg állítólag mindent megtesz, hogy megmentse házasságát, például elvinné Elint egy hajóútra.

Elin Nordegren - Szexi képekben Tiger Woods bombázó neje! képgaléria

2010.02.06 12:30Napi Ász Online

A sztár feleségéhez közel álló forrás elárulta, hogy Tiger felvetette az ötletet Elinnek, hogy csatlakozzon hozzá egy Karib tenger utazásra a magán jachtján. A hajón a párral kizárólag a jacht nyolctagú személyzete fog utazni a „második nászútjukon.” A sportoló szerint így újra közel kerülhet feleségéhez, és az út akár újra is kezdhetik a közös életüket.

Nordegren hajlik rá, hogy igent mondjon az ajánlatra. Tiger Woods a múlt hónapban vonult be egy klinikára, ahol szex függőségét kezelik. Az után döntött a terápia mellett, miután kitört körülötte a botrány múlt év vége fele.

A sztár Elin Nordegren, svéd modell mellett még több mint egy tucat nővel folytatott viszonyt. Ekkor még a hölgy azt nyilatkozta, 100%, hogy elválik hűtlen férjétől.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.