Szexisen pózolt a tévériporter

Vérforraló képek: Triana mindenét kirakta!

Triana Iglesias képei láttán sok férfinak magasba szökik a pulzusa, ami egyáltalán nem is csoda. Hát még ha a hölgy le is vetkőzik!

Triana Iglesias meztelenül szívja... képgaléria

2010.11.10 10:29ma.hu

Ha Triana Iglesias megjelenik valahol, elakadnak a szavak, benn reked a levegő, a 28 éves modell nemcsak vonalaival, de tekintetével is rabul ejt mindenkit. Kevesen gondolnák, hogy a norvég és spanyol származású ifjú hölgy eredetileg nemcsak modellkedéssel foglalkozott, burleszk művészként tört be a hírességek közé.

A külseje alapján viszont mégiscsak jobb, hogy inkább a modellvilágban folytatta karrierjét, szinte felsorolni is nehéz, hány híres magazinban kábította már el a férfinépet.

Hogy csak a leghíresebbeket említsük: szerepelt a Maximban, a CKM-ben, a Massive-ban és az Esquiredben, címlaplányként csodálhattuk idomait az FHM-ben és a Playboy online kiadásában, utóbbi papíros változatában pedig 6 országban jelent meg, a lap 30. évfordulóján a spanyolországi kiadó őt választotta az év Playmate-jének.

Triana jelenleg egy norvég televíziós csatorna műsorvezetőjeként és riportereként dolgozik, és a Dancing with the Stars című sztár-táncversenyben bizonyítja, hogy nemcsak pózolni tud, hanem a mozgástól sem ijed meg.

A mostani képeken is több mint csábító a kinézete, csak az a cigi ne lenne a szájában...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.