Denise Richards smacizik legjobban nőt?

Forró képek: Íme a top5 leszbi csókjelenet!

Ki smárolta le legélethűbben a kolléganőjét? Íme, a listavezetők. Azok a jelenetek, amelyeket a nézők a legforróbbnak és legizgatóbbnak találták!

A Top5 legizgibb leszbikus csókjelenet! képgaléria

2010.12.07 12:29ma.hu

Ahogyan a "szimpla", úgy a leszbikus csókjelenetek is bátran osztályozhatóak.

A Huffingtonpost most meg is tette: sorba állította a nézők által legizgalmasabbnak találtakat. Talán véletlen, de a lista élén áll a köztudottan szexőrült Charlie Sheen egykori felesége is...

A Huffingtonpost "dobogósai" Naomi Watts és Laura Elena Harring, akik David Lynch alkotásában, a Mulholland Drive-ban. A sztori alaptörténete szerint a Watts által alakított Betty az amnéziás Rita (Harring) múltja után nyomoz, ennek során kerülnek közel egymáshoz.

Neve Campbell és Denise Richards - Fotó: huffingtonpost

Tagadhatatlanul nagyot alakít az először a medencében viaskodó, egymást tépő, majd egymásnak eső Denise Richards és Neve Campbell a Wild Things című filmben.

A színésznők egyébként két különböző világból érkező lányt alakítanak, egyikük gazdag, másikuk szegény, mégis barátság szövődik köztük.

A Wachowski-fivérek még a Mátrix bemutatása előtt alkották meg a Fülledtség-et, melyben Jennifer Tilly és Gina Gershon produkál forró csókjelenetet.

Corky éppen börtönből szabadult, Violet egy maffiéhoz tartozó férfi kedvese. Együtt határozzák el, hogy lenyúlják Violet fiújának millióit.

Sarah Michelle Gellar és Selma Blair a legjobb csók díját is megkapták az MTV Movie Awards-on.

Selmát szerepe szerint Michelle csókolózni tanítja a Kegyetlen játékokban, mert az még fiúval sem művelte ezt korábban. Meglehetősen jól sikerült az oktatás.

Ha azonban ez még nem lenne elég, Angela Robinson filmjében, a D.E.B.S, azaz Kémcsajokban Sarah Foster és Jordana Brewster diáklányruhában esik egymásnak a kémkommandóról szóló alkotásban.

Pikáns! Leszbikus jelenetben Natalie Portman

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.