Rihanna habosan élvezi

Vérforraló képek: Rihanna imádja a nyalakodást

Az R&B királynője nemcsak hangjával, de külsejével is rendszeresen elkápráztatja rajongóit, mint ahogyan most is tette a GQ Magazinban. Érdemes gyönyörködni benne!

Rihanna sok habbal szereti... képgaléria

2010.12.07 19:29ma.hu
Fotó: Egotastic (További képekhez KATT ide!)

A híres Billboard az évtized 17. legnagyobb előadójának kiáltotta ki Rihannát, aki a híres Billboard TOP 100-as listát az elmúlt évtizedben hat alkalommal vezette, pedig a barbadosi származású énekesnő még csak 22 éves.

Karrierje 5 évvel ezelőtt kezdődött, amikor villámgyorsan a slágerlisták élére ugrott SOS című dalával, majd további számokkal száguldott a világhír felé, 2007-es Good Girl Gone Bad című lemezét 2008-ban újra ki kellett adni.

Az énekesnő azonban nem bízza a sorsát a véletlenre, a slágerlisták mellett hatásosan bombázza a modellvilágot, saját tervezésű ruháit magán mutatja be, és eredményeinek köszönhetően Barbados tiszteletbeli nagykövetének is megválasztották.

Ezúttal a GQ Magazinban jelent meg pikáns fotósorozata, amihez nem is fűznénk több mondandót, a képek magukért beszélnek: nézzék meg!

Betelt a pohár a gyönyörű énekesnőnél

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.