Piros cipőben és kék zokniban jelent meg a sztár

Fotókkal: Apró ízlészavar - Rihanna nagymamának öltözött

Úgy látszik, Rihanna meggondolta magát, és már nem az énekesnőéhez hasonlóan őrült szerelésekkel akarja beérni Lady Gaga népszerűségét. Ehelyett inkább azzal sokkolja rajongóit, hogy a nagymamája cuccaiban jár.

Rihanna kissé nagyis szerelésben jelent meg a Miu Miu show-n! képgaléria

2010.10.11 12:29mellesleg

Az énekesnő jelenleg éppen Párizsban tartózkodik, ahol a Miu Miu divatház Ready to wear elnevezésű bemutatóját tisztelte meg ezzel az egyes bulvárlapok szerint merész, vagy inkább egyenesen sokkoló összeállítással.

Lángolóan piros hajhoz dukál a piros cipő, de a kék zokni ötlete vajon honnan jöhetett? Nehezen lehet napirendre térni a kérdés felett.

További fotók a sztárról! - Ez nem volt a legjobb ötlet...

Az már csak hab a tortán, hogy a ruhaválasztás sem hétköznapi, azonnal beugrott a színes, gyakran rendkívül jó minőségű neylonból készülő otthonka, mely kiemelt szerepet játszott a nagyi életében.

Nagyszerűen alkalmas volt ugyanis az alatta lévő ruha megóvására, ami így akár több napig is a tisztaság látszatát keltette.

Annak idején a nagyira is rá kellett szólni: ugyan ne húzza már fel a zoknit a magassarkú topánhoz, és az otthonkától is szabaduljon meg, ha azt akarja, hogy nyilvánosan is mutatkozzanak vele.

Ettől függetlenül nem állítható, hogy a szandi-zokni párosítás ne tudná olykor a nagyérdeműt levenni a lábáról, de ez most nem lett éppen "hot"!

Saját magát csókolgatja Rihanna

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.