Nem tudott ellenállni egy rajongó a kilógó mellnek

Kínos képek: Nő esett neki Lady Gaga cicijének!

Kínos szituációba került Párizsban az extrém énekesnő - Lady Gaga mellét a nyúlt utcán elkapta egy rajongója, ráadásul lány volt.

Lady Gaga mellét letaperolta egy rajongó lány! képgaléria

2010.12.23 06:29ma.hu - Fotó: GoffPhotos - Splash

Lady Gaga a tőle megszokott módon tette tiszteletét Párizsban - úgy tűnik, sosem enged a minél meghökkentőbb, annál jobb jelszóból, ezúttal is ámulatba ejtő szerelés volt rajta.

Még több képért katt a fotóra!

Múlt századira emlékeztető, különös szabású, telegyöngyözött világosrózsaszín ruhát viselt, a hosszú külső köpeny alatt azonban nem sok minden takarta a kreáció mell-részét.

Úgy tűnik, egy rajongó nem tudott ellenállni az énekesnő oldalról kikandikáló keblei látványának. Amikor Lady Gaga mellette ment el, egy határozott kézmozdulattal letaperolta a sztár mellét!

Az énekesnő látszólag nem hökkent meg, még meg is ölelte a túlságosan lelkes rajongót, aki ráadásul nem is fiú volt, hanem egy szép, szőke lány...

Lady Gaga arcán azonban látszik némi zavar, amikor a puszi közben oldalra pillant a kamerába...

Nos, a túl provokatív viselkedés néha nem mindennapi szituációkat eredményez.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.