Fogadásból aggatott magára húscafatokat

Videóval: Lady Gaga-féle húsruhában feszített a tévés

Húsz kilós húsruhában feszített a tévében élő műsorban egy cseh műsorvezető, mert elvesztett egy fogadást.

2010.11.25 18:29MTI

Lady Gagát kellett volna megcsókolnia, amikor a popsztár Prágában időzött, ám ez nem sikerült neki. Ezért Leos Mares - ez a cseh és szlovák földön ismert tévés neve - Gaga húsestélyiruhás divatját követve szintén húsba öltözött élő adáshoz és a kamerák előtt találkozott egy medvével, mely azonban vagy nagyon jóllakott volt, vagy megrögzött vegetáriánus, mert nem érdekelte a férfi hússzövete.

Ami a szabást illeti, szmokingnak, frakknak nemigen menne el Mares öltözéke, de még mackónak sem. Inkább kőkorszaki tunikát idéző, Frédi Flinstone modell. A férfi cipője is húsból készült, nem kizárt, hogy lábszárból.

Maresen nemcsak hús volt, hanem harisnyanadrág is. Húsruhája az adás után ebek harmincadjára jutott: megkapta egy kutyamenhely - adta hírül a Daily Telegraph című brit lap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.