Miért lógott Lady Gagán cafatokban a hús?

Magyarázkodik a botrányhősnő a húsruha miatt

Szokásához híven újfent egy botrányos megnyilvánulással hívta fel magára a figyelmet Lady Gaga, ám utóbb bocsánatot kért a zöldségfalóktól az MTV VMA díjátadó miatt.

Sokkoló fotók: Lady Gaga húscafatokban vette át a díját! képgaléria

2010.09.14 16:29ma.hu

Néhány nappal ezelőtt óriási megdöbbenéssel fogadta a sztárvilág Lady Gaga legújabb akcióját, amikor a nívós MTV VMA díjátadó gálán ruha helyett nyers húscafatok lógtak a testén. A kreációt korábban már egy Vogue-fotózáson is viselte, de azt csak kevesen hitték volna, hogy a színpadra is ilyen „öltözetben” vonul fel.

A nem épp gusztusos viseletből a hajára is jutott fejdísz gyanánt, és természetesen a lábán is a maga nyers valóságában viselte az állati maradványokat. Ezzel mindjárt két hatalmas tábort sikerült maga ellen fordítani, egyrészt az állatvédők emeltek szót a megbotránkoztató megjelenés miatt, igaz, az egyik legnagyobb állatvédő szervezet, a PETA elnöke szerint Lady Gagának „az a dolga, hogy furcsaságokat csináljon”.

A díjátadón nyolc elismerést bezsebelő énekesnő emellett a vegetáriánusok haragját is kivívta, szerintük ugyanis ezzel az énekesnő gúnyt űzött a zöldségfogyasztók társadalmából.

A zöldségbikini átadása

Lady Gaga most magyarázatot adott a fura „ruhájára”. Ellen DeGeneres showjában elmondta, nem állt szándékában senkit provokálni és gúnyolni, mindössze szerette volna felhívni a figyelmet egy fontos üzenetre: ki kell állnunk magunkért és azért, amiben hiszünk.

A Föld leginkább ítéletmentes teremtménye vagyok, de ezt sokféleképpen lehet értelmezni. Szerintem ha nem állunk ki azért, amiben hiszünk, és nem küzdünk a jogainkért, akkor hamarosan csak annyi jogunk marad, mint a csontjainkon lévő húsnak!” – mondta el a műsorban, rövid hatásszünet után hozzátéve: „És én nem egy darab hús vagyok!

A közönség hangos ovációval fogadta Lady Gaga szavait, a műsorvezető pedig a vegák kiengesztelésére átnyújtott az énekesnőnek egy olyan bikinit és hozzáillő strandszoknyát, ami zöldségekből volt összerakva.

Kérdés, ez elegendő magyarázat-e a húst ellenzők számára és valóban elegendő bocsánatkérés-e, ha néhány salátalevelet aggat magára…

Lady Gaga majdnem meghalt

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.