Szakadtan lépett színpadra az énekesnő

Fotókkal: Egyszál neccben vetette magát a közönség közé Lady Gaga!

A rendkívül népszerű énekesnő büszke arra, hogy saját maga találja ki meghökkentő ruházatát, melyre nem kevés pénzt is költ. Nos, ez néha nagyon nem látszik meg rajta.

Szexisen és szakadtan: Lady Gaga a Lollapalooza fesztiválon! képgaléria

2010.08.09 10:35ma.hu

Lady Gagát igazi egyéniséggé tette nemcsak zenéje, de különleges, olykor hajmeresztő öltözködési stílusa is.

Nem látni kétszer ugyanabban a szerelésben, az énekesnő pedig igyekszik minél látványosabbá meg megdöbbentőbbé tenni megjelenését...

Fotó: E-Online

A chicagói Lollapalooza fesztiválon is kitett magáért. A fellépés alatt számos ámulatba ejtő kreációban láthatta őt a közönség.

A koncert közben, Magnetic Baby című száma közepén Lady Gaga két, magára húzott neccharisnyából készült "öltözetben" jelent meg, és ugrott a közönség soraiba!

A tömeg megtartotta a sztárt, és ő több percen át "szörfözött" kézről-kézre.

Nem kis csodálattal töltötte el rajongóit, akik természetesen alig várták, hogy megtapogathassák, akár csak egy pillanatra is hozzáérjenek.

Különösen, hogy Lady Gagán a neccszerkón kívül semmi sem volt. Mellbimbóját egy-egy fényes csillag takarta.

Lady Gaga közölte: kokainfüggő!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.