Hallani sem akar az anyaságról - egyelőre

Képek - Megőrült? Retteg a babáktól Lady Gaga!

Nemcsak extrém a külseje, gondolatai is meglehetősen furcsák a szőke énekesnőnek - Lady Gaga bevallotta, hogy borsózik a háta a kisgyermekektől, egyelőre nagyon távol áll tőle az anyaság gondolata.

Kreatív és nagyon szexi: Lady Gaga izgató fotósorozata képgaléria

2010.06.30 11:45ma.hu

Határozott véleménye van a sikeres énekesnőnek arról, hogy az anyaság miként befolyásolja a művészi kreativitást.

Lady Gaga úgy véli, ha valaki gyermeket szül, az negatívan hat minderre - ő legalábbis egyáltalán nem áll készen rá, hogy anya legyen.

Lady Gaga egy ismerőse fiát pesztrálja - Fotó: Daily Mail

Az eredetileg Stefani Germanotta néven anyakönyvezett, 24 éves szupersztár most teljes mértékben zenei karrierjére akar koncentrálni.

Szerinte egy gyermek mellett már semmi sem ugyanolyan, a kreativitás területén is megváltozik egy nő, miután életet adott egy babának.

Egy biztos, Lady Gaga valójában karrierje csúcsán van - de nem először hagyták el a száját meglehetősen furcsa kijelentések.

Valóságos aranybánya a bulvársajtónak, hiszen szinte naponta árul el valamilyen bizarr dolgot magáról...

Nemrég például arról beszélt, visszatérő álma, hogy egy fantom keresi fel őt saját otthonában és egy olyan szobába viszi őt el, ahol egy szőke lány van kikötözve kezeinél és lábainál fogva, a kötelekkel feszítik szét a testét, őt pedig arra kéri a fantom, hogy segítsen a lánynak.

Lady Gaga édesanyja szerint az illuminátusok egyik szertartását álmodja meg újra és újra az énekesnő...

Melltartóban ment meccsre Lady Gaga!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.