Bizarr rituálékat és kegyetlen kínzásokat él át

Lady Gaga illuminátus szertartásokról álmodik

Nem tudta, mit jelenthetnek különös álmai, mígnem édesanyja fel nem fedezte, hogy az illuminátus rend rituáléit álmodja meg éjszakáról éjszakára. Lady Gaga minden napra tartogat valami furcsaságot a bulvársajtó számára.

2010.06.28 16:32ma.hu

Az illuminátusok rendje a XVIII. században alakult, fő céljuk a vallási felvilágosodás megteremtése, a legtöbben Dan Brown híres regényében, a Da Vinci kódban hallottak a gyakran felszentelésük előtt kiábrándult papokból és egyházi személyekből álló rendről.

Módszereik vitathatósága miatt azonban viszonylag rövid ideig élt a titkos földalatti mozgalom, de amíg működtek, sajátos vallatási módszereket eszeltek ki és a történészek szerint igen fejlett kínzási eljárásokkal próbálták kiszedni az információkat az általuk rabságba ejtett áldozatokból.

Nem lehet hát csodálkozni Lady Gaga ijedtségén, amikor megtudta, bizarr álmai egy valódi illuminátus szertartást ábrázolnak.

Mint a Rolling Stone magazinnak elmondta, egy visszatérő álmában egy fantom keresi fel őt saját otthonában és egy olyan szobába viszi őt el, ahol egy szőke lány van kikötözve kezeinél és lábainál fogva, a kötelekkel feszítik szét a testét.

Azt sosem látja, hogy széttépnék a kötelek a lányt, de hallja a nyögéseit és a fantom ilyenkor azt mondja:

„Ha véget akarsz vetni a fájdalmainak és azt szeretnéd, hogy a családja megmeneküljön, akkor levágom a csuklóját.”


Aztán a fantom valami furcsa szerkezettel levágja a kikötözött lány kezét, majd azt kéri az álmodó Lady Gagától, hogy öntsön egy édes-savanyú szószhoz hasonló mártást egy mézzel teli edénybe, majd ezt tegye a sebre, és kötözzék be gézzel.

Nem csoda, ha a botrányairól is híres énekesnő szerette volna kideríteni, mi lehet az oka ezeknek a zavarbaejtő álmoknak. A megoldásra édesanyja talált rá, aki azt mondta, ez az illuminátusok egyik szertartása! Egy jóbarátja és mentora pedig egyenesen úgy véli, Lady Gaga a múltjáról álmodik, és ez azt jelenti, hogy az ördög hívja őt magához.

De a spirituális vezető rögtön meg is nyugtatta, hogy ő valójában rendes lány, így nincs ördögi veszélyben. De hogy ne legyen teljesen haszontalan ez a sok furcsaság, Lady Gaga máris kitalálta, hogyan kovácsolhat előnyt a rémálmokból: színpadi fellépéseihez fogja felhasználni az álombéli történeteket.

Még több infó Lady Gagáról!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.