Barátai szerint nem kéne a Playboy-nak pózolnia

Izgató fotók - Lady Gaga csakazértis vetkőzik!

Ahogyan az lenni szokott, a híressé vált énekesnő már korábban kapott felkérést a népszerű férfimagazintól, de akkor nemet mondott. Most úgy tűnik, Lady Gaga mégis vetkőzne a Playboynak!

Vadító: Lady Gaga rendőrnőként terpeszt! képgaléria

2010.06.10 10:40ma.hu

A nyuszis magazin extrém címlaplánya válhat Lady Gagából - Az énekesnő állítólag nagyon rákapott a témára, s míg korábban nem akart vetkőzni a Playboy-nak, most azon jár az esze, milyen képek készülhetnek majd róla.

A Heat brit magazin úgy értesült, Lady Gaga barátai igyekeznek megakadályozni, hogy a sztár ledobja ruháit, és menedzsmentje sem örül a dolognak.

Meglehetősen merész az énekesnő...

Úgy vélik, nem tenne jót az énekesnőnek a vetkőzés, közönségesnek és olcsó giccsnek hatna - akár a rajongói is elfordulhatnak tőle.

Lady Gaga ugyanakkor jó tapasztalatszerzésnek találja a Playboy-felkérést, arról nem is szólva, hogy mindig is rajongott Hugh Hefner-ért, a nyuszis magazin atyjáért.

Az énekesnő szerint nincs semmi ízléstelen a vetkőzésben, és mint művész, úgy véli: ez is egy módja az önkifejezésnek.

Természetesen, hűen önmagához, azt szeretné, ha a fényképei különlegesek lennének, olyanok, amilyet a Playboy történetében még nem láttak.

Lady Gaga számára szinte lételemmé vált a sokkolás a szórakoztatás mellett, és most annyira izgatott a nyuszis magazin miatt, hogy csak a leendő képeiről tud beszélni - árulta el az énekesnő egyik közeli ismerőse.

Felháborító Lady Gaga új videója?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.