Ezért nem szexel az énekesnő!

Lady Gaga fél, hogy vaginán keresztül meglopják

Az extremitásáról ismert énekesnő olykor megdöbbentő kijelentéseket tesz - Az erotikát sosem mellőző Lady Gaga szerint a szex ihletgyilkos.

Nézze meg Lady Gaga szexi koncertfotóit! képgaléria

2010.08.04 13:29ma.hu - Fotó: Getty

Nemcsak anya lenni nem szeretne mostanában - mint nemrég kifejtette - hanem ugyanazon okból a szexet sem sűrűn műveli.

Lady Gaga
a közelmúltban arról beszélt, hogy véleménye szerint az anyaság elveszi az ember kreativitását. Ha valaki gyermeket szül, az negatívan hat minderre.

Úgy tűnik, hogy magáról a testi szerelemről is ugyanezt gondolja. A szőkeség csupán 24 éves, de úgy véli, a rendszeres szex rossz hatással lehet rá és a művészetére.

Ezért próbálja minél ritkábban művelni az ágytornát - mondta a Vanity Fair-nek Lady Gaga.

Meggyőződése, hogy ha lefekszik valakivel, kreativitását is kiveszik belőle, a vagináján keresztül.

Szokott persze szeretkezni, de nem akárkivel és akárhogy. Az már talán sokkal érthetőbb, hogy kapcsolatokba nehezen megy bele, mert nem mer megbízni az emberekben - mint a Vanity Fair-nek bevallotta.

Ám mivel művész, szerinte a magányosság nála egy alapállapot. Még akkor is egyedül érzi magát, ha éppen kapcsolatban van.

Francia apácákkal szerződött Lady Gaga kiadója!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.