Marhadarabokat viselt ruha gyanánt az énekesnő!

Bizarr fotók: Még lenyelték Lady Gaga nyers húsát...

Akármilyen megdöbbentő változatokat láthattunk már nála, Lady Gaga mindig tud újabb meglepetést okozni. Most például nyerseségével - szó szerint.

Megdöbbentő: szakadtan állt a színpadra Lady Gaga képgaléria

2010.09.09 09:29ma.hu

A címlapok és a polgárpukkasztás királynője Lady Gaga - Az extrém énekesnő a jelek szerint kifogyhatatlan a bizarrnál bizarrabb ötletekből.

Az eredetileg Stefani Germanotta-ként anyakönyvezett sztár ezúttal a Vogue Hommes Japan címlapján szerepel meztelenül, mindössze néhány nyers húscafat alkotja a "ruházatát!"

További bizarr képek az énekesnőről! - Fotó: Vogue

Terry Richardson készítette a nem mindennapi felvételeket a 24 éves Lady Gagáról.

A marhahúsdarabok bikiniként lettek az énekesnőre aggatva, de nemcsak a "ruha", hanem a fejdísz és a karkötő sem mondható átlagosnak. Sőt.

Imádói minden bizonnyal meghökkenve, ám újult rajongással tekintenek az extrém művésznőre, aki zenéjével sosem okoz csalódást, ellenben kevés olyan sztár van, aki hetente képes hozzá hasonlóan valami megdöbbentővel előrukkolni.

Természetesen a PETA állatvédőinek kevésbé nyerte el tetszését a Vogue-címlap, Ingrid Newkirk elnök az egyik lapnak nyilatkozva azt mondta, nyilván nem repesnek a képek láttán.

Ám hozzátette, Lady Gagának az a dolga, hogy furcsaságokat tegyen. A "nyershús-kollekcióval" sem marad el az előzőektől...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.