Bolgár pasi az énekesnő vonásaival?

Megdöbbentő fotó - Lady Gagává operálva akar sikeres lenni a férfi

Sikeres popénekes akar lenni egy bolgár férfi azáltal, hogy nővé alakulva, és nem is akárkivé: Lady Gagává.

2010.09.02 17:29ma.hu

Lady Gaga pontos mása akar lenni egy bolgár férfi, akinek meggyőződése, hogy így könnyebben jut majd előre a popszakmában. Penio Daskalov 24 éves, és egy teljes nemváltoztató operáció előtt áll.

Így fest most Penio Daskalov

Nemcsak nővé akar válni, vonásait is teljesen átszabatná - ha minden igaz, a műtét után úgy fog kinézni, mint Lady Gaga...

Daskalov korábban a bolgár Big Brother valóságshow-ban mutatta meg magát, és mindenkivel elhitette, hogy nem férfi, hanem nő.

Nagy rajongója az énekesnőnek, Stefani Germanotta a példaképe - reméli, hogy átalakulása után a sztárhoz hasonló sikerekben lehet része.

A férfi a Radaronline-nak elmondta: már felvette a kapcsolatot Lady Gaga menedzsmentjével. Elárulta nekik, hogy hamarosan átoperálják, és ennek örömére szeretne egy duettet is készíteni az énekesnővel.

A sztár menedzsmentje egyelőre nem kommentálta a dolgot.

Bemutatják az ország első transzszexuális emberéről készült filmet Kubában!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.