Sokáig csak chipsen és süteményen élt

Lady Gaga már hatszor került kórházba a jojódiéta miatt

Lady Gaga az elmúlt évben hat alkalommal került kórházba a jojó-effektus miatt - állítja az énekesnő egykori turnémenedzsere Maureen Callahan Poker Face: The Rise and Rise of Lady Gaga (Pókerarc: Lady Gaga felemelkedése és felemelkedése) című könyvében.

2010.09.11 16:10medipress.hu
Szexisen és szakadtan Lady Gaga - kattins a képekért!

David Ciemny szerint a "beteg" sztár azután kezdett drasztikus diétába, hogy sokáig csak chipsen és süteményen élt. Lady Gaga egy alkalommal 10 kilót fogyott fellépőruháinak első és végső próbája között, hetekig nem evett, csak hogy beleférjen a különleges ruhákba. "Beteg alatt testi és lelki beteget kell érteni" - nyilatkozta Ciemny a Sun napilapnak.

A férfi azt is állítja, hogy mialatt Gagának dolgozott, az énekesnő 150 embert rúgott ki a turnészemélyzet tagjai közül két év alatt. A sztár szerint a kirúgott emberek nem voltak elég jók: "Mindennek tökéletesnek kellett lennie" - emlékezett vissza. Lady Gaga nagy vihart kavart a múlt hónapban azzal a bejelentésével, amelyben elismerte: néha kokaint használ, hogy fokozza kreativitását.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.