Gusztustalan ruha az MTV Video Music Awards-on

Megdöbbentő fotók: Lady Gaga húscafatokban vette át a díját!

Ismét aratott az MTV Video Music Awards díjátadón az extrém énekesnő, aki azonban nemcsak zenéjével keltett nagy feltűnést...

Sokkoló fotók: Lady Gaga húscafatokban vette át a díját! képgaléria

2010.09.14 06:29ma.hu

Lady Gaga sokkoló ruhában vette át a minap elismerését az MTV Video Music Awards díjátadón.

Már korábban megjelent a sajtóban, hogy a Vogue-nak nyershús-cafatokból készült kreációban pózolt, azt azonban kevesen gondolták, hogy ugyanebben a ruhában fog megjelenni a jeles rendezvényen.

A vörös szőnyegen ugyanis nyershúscafatokból összevarrt ruhában tipegett, a haját ugyancsak ebből készült "dísz" ékesítette, de a lábszárközépig érő csizmája sem nyújtott valami gusztusos látványt...

További fotók az extrém sztárról! - Cher és Lady Gaga a színpadon

A 24 éves sztár már a Vogue címlapjával is nagy port kavart, különösen az állatvédőket hökkentette meg, noha a PETA elnöke, Ingrid Newkirk megdöbbenésének hangot adva hozzátette: Lady Gagának az a dolga, hogy furcsaságokat tegyen.

A Vogue-fotózáson csupán bikiniként viselte a marhahúsdarabokat az énekesnő, most azonban felvonultatta a teljes "hús-szerelést..."

Lady Gaga egyébként az MTV Video Music Awards díjátadó legnagyobb sikerét aratta, hiszen összesen nyolc díjat gyűjtött be! Az énekesnő könnyezett, amikor átvette az elismerést, és elmondta, nagyon izgult, hogy nehogy csalódást okozzon rajongóinak.

A díjak legnagyobb részét - köztük az év legjobb zenei videójáért járót - a Bad Romance című klipjével nyerte el Stefani Germanotta.

Jól járt Eminem is, aki a Not Afraid című számmal zsebelt be néhány díjat. Justin Bieber 16 éves tinisztár a Baby című dallal az év legjobb új előadója lett. A színészek között Jared Leto aratott, 30 Seconds to Mars együttese a legjobb rockvideó díját vitte el a Kings and Queens című számmal.

Lady Gaga kibékült volt menedzserével

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.