Nem akar Lennon sorsára jutni a díva

Lady Gaga betegesen retteg a rajongóitól

Már-már kezdtünk aggódni Lady Gagáért, mert hetek óta semmit nem lehetett róla hallani, de most végre újra hallat magáról. Nem is akárhogyan!

Sokkoló fotók: Lady Gaga húscafatokban vette át a díját! képgaléria

2010.10.21 17:29ma.hu

Az utóbbi hetek botrányai után szinte aggasztó volt az a csönd, ami a botrányairól (is) híres Lady Gagát körülvette. Aztán meg most, hogy megszólalt, sikerült megtudni eltűnése okát is.

Eszerint bármennyire is szomjazik a népszerűségre, valójában retteg rajongóitól, és az a kényszerképzete, hogy John Lennonhoz hasonlóan fogja végezni, akit egy fanatikus rajongója ölt meg 1980-ban.

Csak találgatni lehet, a Beatles-fanok mit szólnak hozzá, hogy Lady Gaga az ikonikus zenészhez hasonlítja magát, de valljuk be, a félelemnek van is némi alapja. A 22 éves énekesnő mostanában több olyan rajongói levelet kapott, amelyek nemcsak a levélírók megszállottságáról tesznek tanúbizonyságot, de kifejezetten fenyegetően hangzanak.

Fotó: Hothitts

Néhányan egészen furcsa dolgokat írnak, arra célozva, hogy addig nem lesznek boldogok, míg meg nem halnak - együtt vele!” - mondta el név nélkül egy forrás. „Lady Gaga aggódik, hogy valamelyik őrült rajongója azt tervezi, megöli őt, épp ahogy Lennonnal tették annak idején.” - tette hozzá az ismeretlen illető.

Emiatt Lady Gaga úgy döntött, az eddiginél is nagyobb biztonságra van szüksége, és a testőrség szokásos feladatkörét kiterjesztette az éjszakai védelemre is, egyes hírek szerint még a hálószobájában is két őr vigyázza a békés álmát.

Ezt persze barátja, Luc Carl kevéssé érti, és nem is viseli jól. „Luc kezd belebetegedni az őket körülvevő védelembe. Amikor kettesben szeretne lenni Lady Gagával, a testőr megöli a hangulatot. De megérti, hogy szerelme így nagyobb biztonságban érzi magát.” - árulta el az informátor.

Lady Gaga tetőtől talpig kiszőrösödött

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.