Lady Gagát feleségül veszik?

Angliai kastélyban házasodna Lady Gaga

Még karácsony előtt férjhez szeretne menni Lady Gaga, az álomesküvő helyszíne pedig könnyen egy saját kastély lehet valahol Angliában vagy Skóciában.

2010.10.06 18:29ma.hu

Bár most még egy európai koncertkörút kellős közepén tart, Lady Gaga már gőzerővel az esküvőjét tervezgeti - adta hírül egy magát bennfentesnek mondó informátor. A turnéstáb tagjainak is bejelentette, hogy miután befejezik a turné európai szakaszát Londonban, megtartják a kézfogót: karácsony előtt két nappal ez tökéletes időzítés lenne az álomesküvőhöz.

Luc Carllal már 2005-ben együtt jártak egyszer, ám a kapcsolat akkor szakítással végződött és hosszú ideig nem volt köztük semmi, de nemrég kibékült az egykori szerelmespár, és Lady Gaga a jelek szerint nem szeretné a véletlenre bízni kettejük közös jövőjét. Azt is elárulta, hogy egy kastélyban szeretné megtartani a ceremóniát, ami könnyen lehet, hogy nem is bérelt, hanem saját kastély lesz, ugyanis az énekesnő gyermekkora óta rajong az észak-angliai és a skóciai régi várakért.

A bennfentestől azt is tudni lehet, hogy Lady Gaga egy lovas hintón szeretne megérkezni a helyszínre, jegygyűrűként pedig egy Elvis Presley patkó formájú gyűrűjéhez hasonlót szeretne viselni.

Lady Gaga: Kokainfüggő vagyok!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.