A hölgyek éjszakája lehet

Lady Gaga tarolhat az idei MTV EMA átadón

A hölgyek éjszakája lehet az idei MTV EMA: Katy Perry és Lady Gaga egyaránt öt-öt jelöléssel büszkélkedhetnek, de Rihanna sincs nagyon lemaradva kolléganőitől három jelölésével.

2010.09.22 10:15ma.hu

A férfi előadók közül Eminem gyűjtheti be a legtöbb díjat, ugyanis négy kategóriában is jelölték a hiphop fenegyerekét.

Bezsebelheti a Legjobb dal, a Legjobb hiphop-előadó, a Legjobb férfi előadó, és a Rihannával közös dalával a Legjobb videó díját is.

A Legjobb rockelőadó kategóriájában is hatalmas csatározás várható, ugyanis a Kings Of Leonnak, a Linkin Parknak, a Thirty Seconds to Marsnak és a Muse-nak a műfaj veteránjával, magával a Sötétség Hercegével, Ozzy Osbourne-nal kell megküzdeniük.

A tini lányok elsőszámú kedvence, Justin Bieber pedig Ke$hával, B.o.B.-val, Plan B-vel és Jason Derulóval száll harcba a Legjobb új előadó kategóriájában.

Katy Perry, Lady Gaga és Rihanna válhat az idei MTV Europe Music Awards királynőjévé. Ugyanis míg mindhármukat jelölték a Legjobb pop előadó, a Legjobb női előadó és a Legjobb dal kategóriájában, addig Lady Gaga elnyerheti a Legjobb élő színpadi produkció és a Legjobb videó díját is.

Utóbbi kategóriában azonban szintén esélyes Katy Perry is, akit a világ legjobb színpadi előadása díjára is nomináltak.

A három énekesnő izgalmas összecsapása várható november 7-én a madridi Caja Mágica sportarénában.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.