Az Alkonyat-gárda is fülig vigyor volt

Képek - MTV Movie Awards: aratott a válófélben levő Bullock, leszbicsókkal is...

Június 6-án éjjel minden szem Hollywoodra figyelt: itt adták át a legjobb filmes alakításokért járó arany popcorn szobrokat - A legtöbb, szám szerint 5 díjat az Újhold című film kapta, a Másnaposok pedig két díjat zsebelt be. A legnagyobb alakítás azonban Sandra Bullock nevéhez fűződik...

Pillanatképek az MTV Movie Awards-ról! képgaléria

2010.06.08 10:30redlemon

Csodálatos estélyik, a legnagyobb sztárok és fergeteges hangulat: ez jellemezte a vasárnap éjjel megtartott MTV Movie Awards díjátadót, melyen Christina Aguilera és Katy Perry is szórakoztatta a nagyérdeműt.

Hollywood legnagyobb sztárjai látogattak el az eseményre, többek között Robert Pattinson, Kristen Stewart, Miranda Cosgrove, és Tom Cruise is ott volt a nyár legnagyobb mozis eseményén.

Az este házigazdája Aziz Ansari volt, aki egyedi humorával fantasztikus hangulatot teremtett, a zenei élményért pedig Jennifer Lopez, Katy Perry és Christina Aguilera feleltek, akik élőben léptek fel a gálán.

Robert Pattinson és Kristen Stewart: legjobb csók

Az este legérdekesebb eseménye kétség kívül Sandra Bullock nevéhez kötődik: a színésznő Scarlett Johansson-tól kapta meg a több évtizedes kiemelkedő színészi teljesítményért járó Generation Awarddíját.

Ez önmagában nem lenne különleges esemény, ám Scarlett Ryan Reynolds felesége, akik Sandra Bullockkal együtt a Legjobb Csók kategóriában volt jelölve a Nász-Ajánlat című filmben nyújtott alakításért.

Bár ezt a díjat végül nem ők nyerték el, de Sandra meg akarta mutatni az ifjú feleségnek, hogy miért is kaptak jelölést, és a színpadon megcsókolta Scarlett Johansson-t.

Az este folyamán exkluzív, eddig sehol nem látott részeket mutattak be a Harry Potter és a halál ereklyéi első részéből.

A varázslótanoncról szóló legújabb mozi mellett a másik filmsiker, az Alkonyat saga sztárjai, Robert Pattinson, Kristen Stewart és Taylor Lautner is eljöttek az eseményre, hogy a sorozat legújabb, Napfogyatkozás című részét promótálják.

Nagyon jól tették ezt: az Újhold című film a legtöbb, 5 győzelmet zsebelte be, köztük a Legjobb Filam, Legjobb Női és férfi alakításért járó díjat.

Az MTV Movie Awards díjátadót mindenki megnézheti szerdán (június 9-én) 20 órai kezdettel a magyar Music Television műsorán.

A 2010-es MTV Movie Awards győztesei:

Scarlett Johansson és Sandra Bullock

LEGJOBB FILM
The Twilight Saga: Újhold

LEGJOBB NŐI ALAKÍTÁS
Kristen Stewart - The Twilight Saga: Újhold ·

LEGJOBB FÉRFI ALAKÍTÁS
Robert Pattinson - The Twilight Saga: Újhold ·

LEGJOBB FELFEDEZETT
Anna Kendrick - Up in the Air

LEGJOBB VÍGJÁTÉKI ALAKÍTÁS
Zach Galifianakis - Másnaposok

LEGJOBB GONOSZ
Tom Felton - Harry Potter és a félvér herceg

LEGJOBB HARC
Beyonce Knowles vs. Ali Larter - Obsessed

LEGJOBB CSÓK
Kristen Stewart and Robert Pattinson - The Twilight Saga: Újhold ·

LEGJOBB "ÉS EZT ÍGY HOGY?!" PILLANAT
Ken Jeong - Másnaposok, Naked Trunk Surprise

A LEGNAGYOBB SZTÁR A FÖLDÖN (Új kategória)
Robert Pattinson

LEGJOBB BERPARÁZOTT ALAKÍTÁS (Új kategória)
Amanda Seyfried - Jennifer's Body

LEGCOOLABB SZTÁR (Új kategória)
Rain

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.