A szerető kitálalt a sztár furcsaságairól

Képek - Jesse kiszorult? Kilenc kutyával szuszogott Sandra Bullock

Bár korábban nyilvánosan bocsánatot kért az Oscar-díjas színésznőtől, Michelle McGee modell nem rejti véka alá a véleményét Sandra Bullock szokásaival kapcsolatban.

Képekben a tetovált modell: Michelle McGee pucéran képgaléria

2010.05.07 10:30ma.hu

Nem véletlen, hogy Sandra Bullock mellől elmenekült a férje - állítja az a modell, aki kirobbantotta a színésznő férje, Jesse James szexbotrányát nem sokkal az Oscar-díj átadás után.

Michelle McGee

Michelle McGee, bár nyilvánosan elnézést kért Sandrától egy talkshow-ban, azt állítja, ma már bánja, hogy viszonyba keveredett Jesse-szel.

Ennek ellenére igen jól értesültnek tűnik a házaspár otthoni dolgaival kapcsolatban, és ezeket el is mesélte Howard Stern rádióműsorában.

Szerinte elgondolkodtató, hogy miért lépett félre Bullock párja a gyönyörű színésznő mellett.

Úgy véli, Sandra egyes szokásai igen meghökkentőek, mi több, elég furcsák.

Mint például az, hogy a kutyáival alszik. Ráadásul mind a kilenccel!

Sandra az Oscar-gálán még boldog volt

Michelle egyébként a rádiós műsorvezető érdeklődésére azt vallotta, unatkozott, ezért lett Jesse James szeretője.

A kapcsolatuk gyakorlatilag csak a szexről szólt, és McGee nem volt szerelmes Bullock férjébe - de azért beismerte, örült volna, ha a testi szerelemnél több is alakul köztük.

Mint mondta, James még egy pizzériába sem vitte volna el őt vacsorázni, nehogy kiderüljön, hogy találkozgatnak.

Valóban jól csinálhatta, hiszen a McGee szerint hónapok óta tartó viszonyra csak néhány hete derült fény. Akkor is azért, mert ő borította a bilit...

Sandra Bullock férje hazatért?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.