A negyedik nő nem akar kitálalni

Képek - Botrány! Egyre hosszabb Sandra Bullock férjének szexpartner-listája

Nem lehet csodálkozni azon, hogy elvonult a világ elől a nemrég Oscar-díjjal jutalmazott Sandra Bullock - Egyre több hölgy bukkan fel a férje életéből, akikkel szexuális kapcsolatot tartott fenn Jesse James.

Sandra Bullock és Jesse James az Oscar-díjátadáson képgaléria

2010.03.30 14:30ma.hu

Valósággal sokkolta a rajongókat, hogy akárcsak Tiger Woods esetében nemrég, nemrég a sikeres Sandra Bullock férjéről derült ki, hogy zsinórban csalta népszerű feleségét...

A botrányt Michelle McGee, egy teletetovált testű, rosszhírű modell robbantotta ki, nem sokkal azután, hogy Bullock átvette Oscar-díját a The Blind Side című filmben nyújtott alakításáért.

Jesse és Sandra az Oscar-on

A durva esetet azonban még több követte. Jelentkezett hamarosan a második szerető, Melissa Smith is, majd egy újabb és most egy negyedik is, aki azonban nem akarja felfedni kilétét.

Gloria Allred sztárügyvéd védi őt is, akárcsak Tiger Woods szeretőit. A legutóbbi hölgyet jogi képviselője "gyönyörű modell és üzletasszony"-ként írta le.

Ő azonban nem kér abból, hogy kiteregesse viszonyát Jesse James-szel, aki állítólag teljesen odavolt érte, üldözte a szerelmével.

Állítólag a modellel Sandra férje még néhány héttel ezelőtt is találkozott, és csak akkor maradt abba a dolog, amikor Michelle McGee-nek eljárt a szája.

Sandra Bullock a durva szexbotrány óta nemcsak Londonban nem jelent meg díjnyertes filmje, a The Blind Side bemutatóján, hanem lemondta a berlini megjelenését is.

Szóvivője szerint március 16-án közleményben tudatta, hogy a sztár személyes okok miatt nem utazik külföldre, tehát európai turnéja egyik állomásán sem lesz ott. Lemondott több sajtókonferenciát és médiamegjelenést is...

Sandra Bullock összeomlott!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.