Egyelőre nem szereztek be ügyvédeket

Még nem válik Sandra Bullock - de elbújt a világ elől

Napok óta téma a bulvársajtóban a közelmúltban Oscar-díjat elnyert csinos színésznő házassági válsága - Sandra Bullock-ot a hírek szerint egy tetovált modellel csalta a férje. Most megszólalt a szóvivője, a botrány óta először.

Képekben a tetovált modell: Michelle McGee pucéran képgaléria

2010.03.24 15:30ma.hu

Csúnya házasságtörési botrányuk óta nem nyilatkozott szándékait illetően sem Sandra Bullock, sem Jesse James.

A válóok: Michelle-el csalták Sandrát

A férj állítólag egy Michelle McGee nevű, agyontetovált testű modellel csalta már közel egy éve az Oscar-díjas színésznőt. Sandra elköltözött a közös otthonukból - adta hírül a sajtó.

A tmz.com internetes portál azonban a napokban azt írta, hogy Bullock képviselői már felvették a kapcsolatot több híres ügyvéddel, hogy megindítsák a válópert. Sandra szóvivője emiatt reagálni kényszerült.

A People magazinnak cáfolta az értesülést, mondván, hogy sem ő, sem a sztár más képviselője nem vette fel a kapcsolatot ügyvédekkel.

Bullock képviselője azt is elmondta, kitaláció az is, miszerint következő filmjében Meryl Streep lányát alakítaná Sandra Bullock.

Sandra Bullock egyébként nemcsak Londonban nem jelent meg legutóbb díjnyertes filmje, a The Blind Side bemutatóján, hanem berlini megjelenését is lemondta.

Bullock szóvivője szerint a Warner Bros. március 16-án közleményben tudatta, hogy a sztár személyes okok miatt nem utazik külföldre, tehát európai turnéja egyik állomásán sem lesz ott. Lemondott több sajtókonferenciát és médiamegjelenést is...

Sandra Bullock, aranyból és sárból!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.