McGee volt férjét hívta a titokzatos férfi...

Döbbenet: A szerető meg akarta öletni Sandra Bullock-ot?

Nem elég, hogy romba döntötte az Oscar-díjas színésznő házasságát, még láb alól is el akarta tenni Sandra Bullock-ot Jesse James szeretője? Ezt állítja a hölgy volt férje...

Képekben a tetovált modell: Michelle McGee pucéran képgaléria

2010.04.20 19:30ma.hu

Pár nappal ezelőtt különös riasztást kapott az FBI - a missouri rendőrség azért kereste meg őket, mert ijesztő információt kaptak.

Eszerint Michelle McGee, Sandra Bullock férjének szeretője - aki borította az elején a bilit - meg akarta öletni a híres színésznőt!

Sandra itt még mit sem sejtett

A hírt a tetovált modell volt férje közölte, aki úgy tudja, nemcsak Sandra Bullock, de ő maga is szerepelt a láb alól elteendők listáján - a dolgot egy ismeretlen telefonáló mondta el neki.

Ő lett volna megbízva a piszkos munkával, amiért állítólag csinos pénzösszeget fizetett volna ki Michelle McGee.

A modell a titokzatos telefonáló szerint még a megcsalás-botrány kirobbanása előtt kereste fel a bérgyilkost.

A férfi a missouri rendőrségnek is előadta a történetet. AZ FBI helyi és kaliforniai kirendeltsége is hozzáfogott az ügy tisztázásához, de hamarosan kiderült, hogy a dolognak nem lehet valóság alapja.

A magát bérgyilkosjelöltnek beállító férfi ugyanis nem sokkal korábban fejsérülést szenvedett, és barátai szerint azóta előfordul, hogy ostobaságokat beszél...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.