Szakemberrel leszokik a félrelépésről?

Pucér fotók az egyik szeretőről - Terápiát kap Sandra Bullock férje?

Terápiás szakember segítségét kéri Sandra Bullock hűtlenkedő férje, akinek sorra derülnek ki házasságon kívüli kapcsolatai.

Képekben Jesse James első szeretője: Michelle McGee pucéran képgaléria

2010.04.01 06:30MTI

Jesse James a kezelés segítségével akar úrrá lenni személyes problémáin - mondta a házaspár szóvivője a People magazinnak.

Állítólag a férfi számára világossá vált, hogy segíteni kell magán és családján, ha meg akarja menteni a házasságát. Azt nem tudni, hogy milyen formában érkezik a segítség.

Sandra Bullock Jesse lányával, Sunny-val - Fotó: picapp

Az idén a legjobb női főszereplőnek járó Oscar-díjjal elismert Sandra Bullock házassági botránya nem sokkal a díjkiosztó gála után pattant ki. Azóta újabb és újabb nők bukkannak fel, akikkel James megcsalta őt.

A pár 2005-ben házasodott össze. Együtt nevelik a férj korábbi házasságaiból származó három gyereket, a 15 éves Chandler-t, a 12 éves Jesse-t és a hatéves Sunny-t.

A filmcsillag sajtósa határozottan cáfolta, hogy a 45 éves színésznőnek örökbefogadási tervei lennének, és a gyerekek felügyeleti jogáért folyamodna. A házaspár egyelőre nem bízott meg válóperes ügyvédeket.

Sandra Bullock az utóbbi hetekben számos megjelenését lemondta magánéleti problémái miatt.

Összeomlott Sandra Bullock!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.