Teljesen összetört az Oscar-díjas sztár

Képek - Sandra Bullock teherbe esett hűtlenkedő férjétől?

Sandra Bullock teljesen összetört a férjéről kiderült botrányos félrelépések miatt - A helyzetet ráadásul bonyolítja, hogy a hírek szerint Sandra a hosszadalmas inszeminációs eljárások után végre teherbe esett...

Boldognak tűntek! - Sandra Bullock és Jesse James az Oscar-díjátadáson képgaléria

2010.03.31 10:30Napi Ász Online

Sandra Bullock a NapiászOnline.hu hírei szerint teljesen összetört a férjéről kiderült botrányos félrelépések miatt.

Mint ismert, Jesse James legalább négy nővel tartott fenn rendszeres viszonyt Sandra mellett. A színésznő nem képes megjelenni a nyilvánosság előtt, több hete nem hagyta el hollywoodi otthonát.

Sandra nem sejtette, hogy gond van...

-Teljesen kiborult, több, mint kétségbeesett, és minden oka megvan rá - mondta el egy közeli barátja.

- Az Oscar-díj után a fellegekben érezte magát, és erre rájön, hogy a férje mindvégig csalta. Nem lehet egyszerű ezen túllendülni.

Különösen azért sem, mert a hírek szerint Sandra a hosszadalmas inszeminációs eljárások után végre teherbe esett és már első gyermeküket várta, mikor a sajtó kirobbantotta férje nőügyeit.

Állítólag egyelőre nem tudja eldönteni, megossza-e a hírt a nagyközönséggel, mert nem akarja a gyermeke hírét Jesse szeretőivel egy címlapon szerepeltetni. Valljuk be, teljesen érthetően.

Sandra Bullock nem fogadja örökbe férje gyermekeit!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.