A botrány óta először szólalt meg a színésznő

Sandra Bullock: Nincs semmiféle szexvideó!

Mióta március közepén kiderült, hogy párja több nővel is megcsalta őt, Sandra Bullock elvonult a nyilvánosság elől - A színésznő most csupán egy felröppent hírrel kapcsolatban nyilatkozott, miközben a férje állítja: szereti őt.

Boldognak tűntek! - Sandra Bullock és Jesse James az Oscar-díjátadáson képgaléria

2010.04.07 13:30ma.hu

Három héttel ezelőtt robbant a bomba: Egy fekete hajú, tetovált modell megszólalt, aki leleplezte Jesse James, a friss Oscar-díjas sztár párját.

Kiderült, hogy Sandra Bullock-ot az utóbbi hónapokban végig csalta a férje. Nem ő volt azonban az egyedüli szerető. Hétről-hétre újabb hölgyek jelentkeztek, végül a negyediknél állt meg a lista...

A korábban még a megszerzett Oscar mámorában levő Sandra Bullock egyik napról a másikra padlót fogott. Hogy hogyan érintették a történtek, arról azóta sem beszélt nyilvánosan, ismerősei szerint azonban összeomlott.

Jesse James a családjától már bocsánatot kért, majd a napokban terápiára utalt férfi azt tudatta szóvivőjén keresztül, hogy szexbotrányba torkolló félrelépései ellenére reménykedik Sandra bocsánatában.

A People magazinnak képviselője, Joe Yanny azt mondta: Jesse James meg akarja menteni a házasságát a nővel, akit mindennél jobban szeret a világon. Bullock erre sem igen reagált, most azonban megszólalt.

Mégpedig azért, mert meg akarta cáfolni egy állítólagos házi szexvideójuk létét. Mint mondta, nem létezik szexvideó, soha nem volt, és soha nem is lesz.

Az egyéb, házasságával kapcsolatos hírekkel kapcsolatban azonban nem volt hajlandó megszólalni Sandra Bullock.

A színésznő úgy véli: feleségként kudarcot vallott

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.