Brigitte már azt kívánja: bár semmi sem lett volna

"Sosem említette a feleségét" - állítja Bullock férjének harmadik szeretője

Aligha számíthat békés elválásra Jesse James, a népszerű színésznő párja, hiszen sorra derül ki, kik voltak még az első hölgyön túl a szexpartnerei - A 42 éves Brigitte részletesen beszámolt a kapcsolatukról.

Nem volt rég: Sandra Bullock és Jesse James az Oscar-díjátadáson képgaléria

2010.04.01 11:30ma.hu

Úgy tűnik, a tetovált és a motorok iránt rajongó, környezetébe kerülő hölgyek mind meghódították Jesse James-t, Sandra Bullock férjét - Most a 42 esztendős Brigitte Daguerre-ről derült ki, ő a bizonyos harmadik, akinek viszonya volt a színésznő párjával.

Nem akart nyilatkozni a szenzációhajhász lapoknak, a People-nek azonban beszámolt arról, mi is volt közte és Jesse között.

Brigitte Daguerre

Elmondta, különlegesnek találta a férfit, más volt mint a többi motoros, nem volt hímsoviniszta, Jesse-nek pedig tetszett, hogy ő nő létére imádja a motorokat.

Brigitte egyáltalán nem örül annak, ami napvilágot látott az utóbbi hetekben Jesse James-ről.

Nem bírja az efféle figyelmet - fejtette ki az egykori modell, aki ma már látja, butaság volt azt gondolnia, hogy lehet valami Bullock párja és közte.

Nem tartja magát olyannak, aki elrabolta volna másnak a férjét - amint tudomást szerzett a botrány készülődéséről, otthon is maradt és nem nyilatkozott senkinek.

Brigitte Daguerre állítja: neki fogalma sem volt, mi a teljes igazság Jesse és Sandra magánéletéről. Ő 2008 végén ismerte meg a színésznő párját, és 2009 második felében ért véget a kapcsolatuk.

Nem gyűlöli Jesse James-t, és a szeretőjének sem tartja magát. Az egész haverkodásnak indult. Nem érti, hogy kerülhetett ilyen helyzetben, de azt nem bánja, hogy barátok voltak. Persze, a beszélgetésnél azért több volt köztük...

A múlté Sandra és Jesse boldogsága

Néhányszor lement hozzá a boltjába - ismerte be Brigitte, aki azonban hozzátette, egy idő után abbahagyta a találkozgatást James-szel, mert rájött, hogy valami nem stimmel.

Határozottan állította a People magazinban: ő arról sem tudott, hogy Jesse James nős-e. Soha nem említette neki a feleségét.

Az exmodell nem volt Jesse-be szerelmes, de ha tudta volna, hogy házas a férfi, akkor minden másképp alakul. Csalódott, amikor megtudta - vallotta be Brigitte Daguerre a magazinban.

Megváltozik valaha Bullock férje?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.