Sandra férjét okolja Michelle McGee

Pucér fotók - A szerető bocsánatot kér Bullock-tól, de nem érti, "mit ettek" rajta!

Exkluzív interjút adott az Oscar-díjas színésznő férjének szeretője az egyik ausztrál televíziónak - Michelle McGee azt bizonygatta, mennyire sajnálja a történtekért Sandra Bullock-ot, akinek a párja lényegében őt is becsapta.

Képekben a tetovált modell: Michelle McGee pucéran képgaléria

2010.04.14 10:30ma.hu

Azért állt kamerák elé, mert bocsánatkéréssel tartozik Sandra Bullock-nak - kezdte mondanivalóját Michelle McGee - akit Bombshell néven is emlegetnek -, a Today Tonight című műsorban.

A fekete hajú, agyontetovált modell azt mondta, nagyon rosszul érzi magát Sandra miatt, bűntudata van, és hozzátette: végülis nem magát, hanem Jesse James-t okolja azért, ami történt.

Michelle McGee a Today Tonight-ban

A nagy motoros férj Michelle szerint neki azt állította, hogy már nem él együtt Sandra Bullock-kal. A modell a kamerába azt mondta: "Sandra, sajnálom, hogy így megaláztak, sajnálom, hogy ez nyilvánosan történt...mindent sajnálok".

Az más kérdés, hogy akkor miért ő maga borította ki a bilit, ráadásul 30 ezer dollárt kapott azért, hogy elmesélte Jesse James megcsalós sztoriját az egyik lapnak.

Michelle McGee egyébként kifejtette, hogy úgy véli, a színésznő férje neki is hazudott, ugyanúgy becsapta, ahogyan Sandrát. Ám hozzátette, hogy valójában nem érti, "mit eszik" Jesse James Bullock-on, hiszen nem ilyen hölgyek az esetei.

Bizonyára Sandra jósága, tisztasága vonzotta őt - vélekedett a teletetovált modell a tévéshow-ban.

Michelle McGee bevallása szerint intenzív kapcsolatot csak két hónapig folytatott Jesse-el, de nem volt belé szerelmes, és ezután kilenc hónapon át csak ritkábban találkoztak.

Michelle McGee kikéri magának: ő nem náci!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.