Egy sztriptíztáncos jelentkezett...

Minden szerető bocsánatot kér Sandra Bullocktól?

A gyönyörű színésznőnek alighanem már bőven elege lehet - Faxon érkezett a következő bocsánatkérés, egy sztriptíztáncosnő érezte szükségét, hogy elnézést kérjen Sandra Bullcoktól, mert vele csalta a férje.

Sandra Bullock és Jesse James az Oscar-díjátadáson képgaléria

2010.04.27 11:30ma.hu

Míg a közelmúltban a szexbotrányt kirobbantó Michelle McGee kívánkozott a tévébe, és egy esti beszélgetős műsorban bocsánatot kért Sandra Bullocktól, amiért a férje megcsalta őt vele, most egy újabb szerető tette meg ugyanezt.

Melissa Smith - Fotó: Star

A televízióig szerencsére nem jutott el, de a faxgépen átjött az üzenete...Melissa Smith küldte, aki felvállalta korábban a nyilvánosság előtt, hogy Sandra párja, Jesse James vele is lefeküdt.

A tmz.com szerzett tudomást a bocsánatkérő faxról, melyben Smith kifejti, hogy úgyszintén nagyon sajnálja a történteket.

Bullock-nak azt írta, úgy érezte, meg kellett őt keresnie, és elmondania, nagyon bántja őt, amin most a színésznő keresztül megy.

"Bocsánat minden fájdalomért, amit neked okoztam - az hogy kikezdtem egy nős férfival, eleve megbocsáthatatlan. Nem akartam neked soha fájdalmat okozni" - üzente Melissa Smith Sandrának.

A hölgy még elérhetőségét is meghagyta, ha a színésznő szeretne vele személyesen találkozni vagy beszélni telefonon...

Ettől persze nem valószínű, hogy Sandra Bullock sokkal jobban érzi magát, akit az Oscar-díjátadás örömmámora után derült égből a villámcsapásként ért, hogy a férje több nővel is megcsalta - ráadásul két éve történt az első eset.

Sandra Bullock levette a jegygyűrűjét!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.